lauantai 30. huhtikuuta 2016

Pikkuneidin 1v syndet

Synttäreitä juhlittiin tasan viikko sitten. Koko tän viikon yrittäny tehdä tätä postausta, mutta ei vaan oo kerenny. Nyt tässä on hetki aikaa kun Venla nukahtikin uudestaan saatuaan mut hereille. Isukkiakin yritti kovin saada hereille onnistumatta siinä, haha!
Mutta niihin synttäreihin! Kuten jo aiemmin kerroin, aloin suunnittelee jo tammikuussa synttäreitä. Vielä kun Venla ei pysty sanomaan omaa mielipidettä mitä synttäreilleen haluaa, niin otin oikeuden itselleni päättää teeman. Isukillahan ei sitä äänioikeutta ollut, sille vain ilmotettiin lopullisesta päätöksestä, hahaa!

Halusin jotain pikkuisen vauvamaista, mutta ei liikaa kuitenkaan. Ja kaikki nää Frozen jutut oli heti pois luettu juttu. Päädyin polka dots teemaan, hiukan vaaleenpunasta ja valkosta, lisänä liilaa ja pinkkiä. Ilmapallot, pillit ja servetit tilasin netistä polka dots väreissä. Servetit taittelin vielä lisäks rusetin muotoon. Omat kynnetkin tuunailin vielä perjantaina iltamyöhään. Muutamat pom pomit laitoin tilaukseen myös ja muutaman erivärisen tein itse, kun silkkipaperia sattu löytyy kaapista. 
Keittiöön tarjottavien päälle kattoon tein pallonauha koristeita roikkuun katosta ja samaan tyyliin tuunasin Venlan syöttötuolinkin. Pallomainen teema jatkui myös "vieraskirjassa". Jokainen vieras sai kirjottaa oman nimensä itse valikoimaan tyhjään ilmapalloon. Näin siis myöhemmmin Venla näkee ketkä on ollut mukana juhlistamassa yksivuotiasta. Olkkariin tein "aikajanan" Venlasta, kuva jokaiselta kuukaudelta, plus yksi kuva lisäksi vastasyntyneenä, eli 13 kuvaaa.
Tarjottavissa oli niin suolaista kun makeaakin. Jauhelihapizzaa, voileipäkakku, minttukrokanttijuustokakku, mokkapaloja (osa marianne täytteellä), cocktail vartaita, sipsiä, poppareita, karkkia ja cake popseja. Perus kahvin ja teen lisäks oli mehuboolia.

Ei kommentteja: