tiistai 6. toukokuuta 2014

Euro hockey tour 2-4.5

Lähdimme kahdentoista hengen porukalla (joista yli puolet oli pelkästään miähen sukulaisia) viime perjantaina kohti Helsingin Olympiaterminaalia, josta siirryimme laivalla Tukholman Globeniin katsomaan euro hockey tour lätkää. Vastakkain lauantaina oli legendaarinen pari; Suomi-Ruotsi, jonka voiton vei rankkarein meitin Jellonat 3-2!



Pelin jälkeen oli heti kuljetus bussilla takaisin laivaan, joten mitään shoppailuja ei maissa ehtinyt tekemään. Shoppailut jäivät ainoastaan laivan sisäiseksi, josta tarttui mukaan pari uutta avaimenperää meitin nimikirjaimin varustettuna. Hitusen blingblingiä pitää olla!


 Bongasin myös 2013 kesän sesonki muumimukin, jota ei enää kaupoista löydy. Meitin muumimuki kokoelma kasvoi jälleen yhdellä. Jos oikein olen laskenut, niin nyt niitä löytyy kaapista 23 kappaletta. Kaikki ovat jokapäiväsessä käytössä, mitään ei olla jemmailtu myymistä varten. Miäs tuossa alkuvuodesta totes yhtenä iltana, että jos alettasiin keräilee muumimukeja. Kaappi täyttyikin sitten parissa viikossa yli kymmenestä muumimukista tuosta vain. Omasta takaa itselläni niitä oli ennestää kolme.


 Palatakseni tuohon laivareissuun vielä, niin miäheke teki pienen yllärin siellä. Lauantain pelin jälkeen oltiin hytissä lähdössä syömään porukalla, niin miäs polvistu ja kosi! Jäädyin täysin! Olihan kihloista puhetta ollut ja minkälaisen sormuksen haluaisin, mutta kuvittelin, että siihen menee vielä kuukausia, ellei vuosi(a)kin. Miäs oli päättänyt päivämäärän aikasemmin jo koska tekee kosinnan, ja oli kaiverrattanut päivän ja nimet sormuksien sisään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

söpöööööö <3