perjantai 1. huhtikuuta 2016

Harjottelun tulosta

Tuossa viime postauksessa jo kirjottelin, että Venla osaa nyt nousta itse tukea vasten seisoon. Kuukauden aikana tyty harjotteli sinnikkäästi nousemista ja nythän se onnistuu jo tost noi vaa! Miähen kanssa tässä seurattu vierestä kuinka Venla harkitsee jokaista liikettä - jalkojen asentoa ja tuesta kiinni pitämisestä hartaasti, niin noustessa kuin alas tullessakin.

Välillä tietysti tasapaino pettää ja kesken nousun Venla löytääkin itsensä lattialta muksahtaneena, tai alas tullessa jalka luiskahtaa alta ja pyllähtää pepulleen. Juurikaan ei ole tarvinnu tehdä sellatei salamasyöksyjä ottaa Venlaa kiinni, kun tasapaino on pettämässä ja pää kolahtamassa johki. Ja aina alas tullessa Venla pitää toisella kädellä tuesta niin kauan kiinni, kunnes saa toisen käden lattiaan ja vasta sitten irrottaa otteen tuesta, laskeutuu kontilleen ja lähtee vauhti päällä konttaan.
Tasapaino on harjaantunu huimasti, joka johtuu osakseen varmaan siitä ettei meillä ole oikein mattoja lattialla, joista saisi jalkojensa alle pitoo. Joten tyty on joutunu harjottelee tasapainoaan liukkaalla lattialla ja vielä ilman jarrusukkia. Onneks Venla ei kuitenkaa ole sellainen, että rämäpäisesti kohnaa ilman ajatuksen hiventäkää, vaan on rauhallinen ja funtsailee mitä tekee.

2 kommenttia:

Inka / Lapsen Askelin kirjoitti...

Toinen kun on varovaisempaa sorttia niin säästyy äiti monelta sydänkohtaukselta :)

Unknown kirjoitti...

Jep! Vaikka on niitä muutamia sydäreit tullu silti tässä :D