perjantai 6. toukokuuta 2016

Ne alkos taas

Nää lätkän mm-kisat. Mutta kyllä niitä on jo odotettuki, tai lähinnä miäs. Tiistai illan Suomen harjotuspelin jälkeen miäs touhotti, että "Perjantaina ne alkaa, wuhuuu, perjantainaaaaa! Perjantaina alkaa jääkiekko!!" Totesin takas, että juurhan sitä jääkiekkoo töllöstä tuli ja koko talven ajan. Sain varsin nyrpeen vastauksen "Nii, mut ne lätkän mm-kisat", haha! Elikkäs tästä päivästä seuraavat kaks viikkoo meillä ei pyöri telkusta mikään muu kuin lätkä. Puheenaiheet on suppeat, koska lätkä. On edes turha puhua mitään tärkeää tuolle, noh koska lätkä. Tai kuulee se, jos kyse on lätkästä. Keskittyminen kahteen asiaan samaan aikaan on mahdotonta, KOSKA LÄTKÄ. Ja pelit puidaan läpi, eli "pelataan uudestaan" vielä monta kertaa jälkeenpäin useamman lätkäfanaatikon kanssa. 
Ei sillä, kyllä mäkin näit kisoja seuraan, mutta en niin fanaattisella tunteella kun miäs. Ehkä se on näiden miästen juttu, että menee tunteisiin. Aikanaan kun vielä kotona asuin, niin porukoitten kanssa tuli katottua kisoja. Yhden - tai useamman pelin muistan, kun Suomea vietiin kuin pässiä narussa ja muistan elävästi iskän kyrsiintymisen Suomen pelityyliin ja pärjäämiseen, että lähti kesken pelin katselun nukkuun. Meni tunteisiin. Haha, sori iskä! :D
Tän illan peliin me ollaan kunnolla valmistauduttu kisaeväin. Ja pelikin alko sopivasti näin illalla, että saatiin Venla yöunille ennen pelin alkua.
Hyviä kisoja kaikille kotikatsomoihin!

Ei kommentteja: