lauantai 21. toukokuuta 2016

Lomalomaloma

Miäs otti eilen töistä pienen varaslähdön ja lähti lomalle puolipekkasella. On nyt seuraavat kolme viikkoa lomilla, viikko talvilomaa ja kaks kesälomaa. Alunperin miähen piti pitää talvilomansa jo kuukausi sitten, Venlan synttäriviikolla. Mutta toi onneton meni ja kattos kalenterista väärää kuukautta ja ilmotti töihin talvilomaviikokseen 21, kun tarkotus olis ollut ilmottaa viikko 16. Miähet. Tää viikkohan on jo periaatteessa kesälomakautta ja miäs joutu töissä täyttää pomon kanssa erillisen lapun talvilomastaan, että saa pitää sen kesälomakautena. Pomo oli luullu, että meillä on ilmeisesti joku reissu, että loma on saatava tietylle viikolle, sen enempää kyselemättä tolta miäheltä.. Sanoinko jo, että miähet!? Haha!
Vaikka tosin eipä tuo ny haittaa, kun heti perään on pari viikkoo lisää. Ehtii rentoutuu ja suunnitteleen menoja enemmän, kun on aikaakin enemmän. Tosin nyt kun on tottunu oleen Venlan kanssa päivät, niin saa nähä kuinka meillä rutiinit tulee menee aivan päin mäntyä. Ja kuten miähelle eilen totesin, että katotaan kuinka pian mua alkaa kyllästyttää sen naama, johon mies totes, että luultavasti heti ens viikolla jo, haha!
Mutta on kyllä aikamoiset loman alotus kelit. Aurinko paistaa täydeltä taivaalta, joten lämmintä piisaa! Viime viikonlopun vesisateet ja nyt tän alkuviikon lämmöt on saanu luonnon ihan kohahtaan vihreyttä täyteen.

Eilen lähdettiinki heti miähen tultua kotiin tohon muutaman kilometrin päähän puistoon, että miäs pääsi fribaileen loman kunniaks. Me oltiin Venlan kanssa jälleen taustajoukoissa/huoltojoukoissa/fanijoukkona. Puolenpäivän aikaan tultiin takas, jotta päästiin syömään välillä ja laittaa tytyä päikyille.
Venlan herättyä lähdettiin takasin vielä lättyä heittelee, kun miäs on niin hurahtanu tohon lajiin. Siinä kierroksen heiteltyään meitin seuraan liitty miähen äiti ja pikkuveli. Ilta menikin sitten heidän kanssa höpötellessä, jädee syödessä ja fribailessa.Elokuussa miästä odottaaki loput kaksi viikkoa lomaa vielä.

4 kommenttia:

Inka / Lapsen Askelin kirjoitti...

Voi loma! Kiva lukee kuinka toiset on just pääsemäs kesäfiiliksiin ja lomailee ku itellä odottaa ens kuussa paluu töihin :D
Heh ja musta on niin ihana ku kirjotat miähet etkä miehet!! :))

Sonja Saksa kirjoitti...

Haha 8D onneks mä saan olla tytyn kanssa kotona vielä pitkään, ilman että tarvis töitä miettiä :)

Oon alusta saakka sanonu tota mun ukkooni miäheks :D

TeSa kirjoitti...

Naattikaa lomasta, te ihanat!
Miähet. Teillä tai meillä =D

Sonja Saksa kirjoitti...

Me nautitaa :)