torstai 21. huhtikuuta 2016

Valmisteluja

Venlan synttäreitä juhlitaan parin päivän päästä, lauantaina lähimpien sukulaisten kesken. Joten tällä viikolla on alotettu tekeen valmisteluja viikonloppua varten. Mietitty, että istumapaikat riittää, suunniteltu kauppalistaa tarkoin, ettei tarvi montaa kertaa kaupassa juosta hakeen jotain puuttuvaa (niinku se muka onnistuis), siivottu parveke talven romuläjästä (-Muru, mihkä nää laitettais? 
-Heitä partsille..), askarreltuja koristeita laitettu paikoilleen ja ekat leipomukset tehty.
Tosin, jos ihan totta puhutaan, niin aloin suunnitteleen tarjoilua ja teemaa synttäreille jo tammikuussa. Ekat askartelut oli valmiina jo helmikuussa. "Juu, ihan simppelit ja helpot tarjottavat, eikä mitään turhia koristeluita", näin mä ajattelin niin kauan kunnes eksyin Pinterestin suureen maailmaan. Se helppous ja yksinkertasuus loppu sitten siihen, jepjep. Olenkin sitten hyödyntäny Venlan päikkyajan näiden koristeluiden tekoon.
Kirjottelin tablettiin muistiin ideoita valtavan määrän ja sitten yks ilta miähen (se sielun nielassut p*kl**n) peli teki tenät ja miäs teki tablettiin tehdasasetuksen palautuksen, ja hetken, niin pienen hetken myöhässä tajusin, että siellä oli se muistilista. Sinne meni ideat. Siinä vaiheessa en tienny olisinko kuristanu miähen hengiltä vai repiny iteltäni hiukset ja silmät päästä. Eipä siinä voinu sitten mitään enää, uudestaan vaan Pinterestiin ja tällä kertaa kirjotin omaan puhelimeen listan suunnitelmista.
Vielä on sitä sun tätä tehtävää ennen lauantaita, toivotaan että saadaan kaikki valmiiks!

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Olet paneutunut juhlavalmisteluun huolella.

Sonja Saksa kirjoitti...

Tottakai! Kerran vaa neiti sen vuoden täyttää :)