torstai 17. joulukuuta 2015

Imetyksen loppu

Venla vierotti itse itsensä pois rinnalta. Viimesen kerran imetin noin viikkoa ennen kuin Venlalle tuli 7 kuukautta täyteen. Kiinteiden alotuksen jälkeen imetyskerrat yksi toisensa jälkeen alkoi jäädä pois, eikä sen puolesta - Venlalle ei myöskään kelvannu, kun pääsi ruuan makuun. Ja kun maidontulo alkoi hiljaksii hiipua, ei Venla viihtyny yhtää sen paremmin rinnalla. Olisinhan tietysti voinu jatkaa vielä maidontuloa pumppaamisella, mutta itsellä ei ollu mielenkiintoa ryhtyä siihen. Imetyksen aikana jouduin jatkuvasti muutoinki pumppaileen ja lypsää Venlan lakkoilujen takia. 
Joten nyt on tyhjäilty pakastinta loppukesän/syksyn aikana pumpatuista maidoista ja jatketaan korvikkeilla, sekä kiinteillä. Tietysti olisin halunnu jatkaa imetystä vielä pitempää, mutta se tuli nyt tiensä päähän ja sillä selvä. Tosin jotain hyvää tässä imetyksen loppumisella on, nimittäin meillä loppu yösyömiset ja nyt nukutaan täysiä noin 12 tunnin yöunia.
Viimesen imetyskerran jälkeen käytin vielä pari-kolme viikkoa imetysrintsikoita, kun en niistä jotenkin osannut luopua. Olinhan niitä käyttäny 24/7 jo kuitenki melkein seitsemän kuukauden ajan putkeen. Nyt parin viikon verran käytössä on ollu ihan normirintsikat ja voi herramunjee, että ne tuntuu jotenkin niin epämukavilta, haha! Ja hei, mulla on vaatekaappi täynnä kaikkia kivoja paitoja, joita voin taas käyttää ilman että tarvii miettiä, tarviiko saada nopeesti tissit tiskiin! Eli voin käyttää muitakin yläosia, kun vaan niitä viittä paitaa jotka imetyksen aikana kiersi käytössä koko ajan.

Ei kommentteja: