lauantai 7. marraskuuta 2015

Karva ku karva

Reilu kuukausi sitten pärräsin tätä hiusten sulkasatoo. Lueskelin muutamia blogeja ja vastaan tuli, että monet oli alkanu popsii biotiinitabuja ja oikeesti vahvaa biotiinia. Toisinsanoen eläimillle tarkotettuja biotiinia. Muutaman kerran joutu lukee ja katsoin vähän kieroon, mutta itse asiaa tutkiskeltuani, ei niissä eläimille tarkotetuissa biotiineissa ollutkaan mitään kummempia ainesosia, kuin ihmistenkään biotiinissa. Niissä eläinten tabuissa on reilusti enemmän vaan biotiinia. Eli ihan fine juttu. Selailin lisänä vielä, että minkä merkkisiä tabuja porukka napsii ja päädyin Aptus Biorioon.

kuva Googlesta
Samoihin aikoihin myös annoin jäljellä olevien ripsienpidennyksien varista ripsistä pois, josko noi "mirripillerit" auttais myös ripsien kasvuun. Keväällä lueskelin Ida Jokikunnaksen blogista risiiniöljystä, jolla sais ripsiin kasvua lisää. Pakkohan sitäki on testata! Tuolloin kun luin jutun, niin mulla oli vasta muutama kuukausi aiemmin laitettu pidennykset ripsiin ja aattelin, että kun syksymmällä pidän taukoa ripsistä, niin voisi sen risiiniöljyn hommata ja testata sitä. Laitoin sitten mirripillerit ja risiiniöljyn samalla kerralla tilaukseen.
kuva Googlesta
Tabuja oon popsinu nyt kuukauden verran ja voin sanoo, että toimii! Imetyksen aikana ohimolle tulleisiin kaljuläiskiin on kasvanu hurja määrä pientä karvanalkua, kuten myös muualle hiusten sekaan. Sellasta vauvakarvaa.

Ripsistä en muistanu heti ottaa kuvaa lähtötilaanteesta. Mutta en öljyäkään alottanu käyttään heti, vasta kolmisen viikkoa sitten, jolloin kuvankin otin.

Katotaan tapahtuuko ripsissä mitään muutosta!

Ei kommentteja: