perjantai 20. marraskuuta 2015

Hoitopöytä

Piti sillon aikoinaa, ennen Venlan syntymää tehdä postaus meidän hoitopöydästä. Jostain syystä se vaan aina jäi unholaan.

Kumpikaan meistä ei halunnut meille sellasta normia hoitopöytää, koska sen käyttöaika on sen verran lyhyt ja siihen nähden ihan törkyhintanen. Mietittin minkälainen kokonaisuus olis järkevä, sellanen jota vois käyttää myöhemminki vielä. Päädyttiin Ikean Malm-sarjan kolmen laatikoston lipastoon.
Ylimmässä laatikossa säilytetään vaipat, harsot, vanupuikot, voideputelit, talkki, kynsisakset. Sellaset kaikki tarpeelliset jokapäiväset pikkutavarat. 
Keskimmäisessä laatikossa majailee aina sen hetken kokoiset bodyt, pöksyt ja sukat, jotka ovat sopivan kokoset Venlalle. 
Alimmaisessa lodjussa on loput vaatteet. Potkarit, sukkikset, yökkärit, sekä lisäks hoitopöydän suoja-aluset (muovifrotee), kertsialuset, muutama lisäpaketti kosteuspyyhkeitä, uikkarit ja uimavaipat.

Makkarissa meillä on lisänä vielä vaatekaappi, jossa säilytetään mekot henkareissa ja muutamaan muovilaatikkoon pakattu koottain seuraavat ja pieneksi jääneet vaatteet. Sekä muut tekstiilit, jotka eivät ihan jokapäiväisessä käytössä ole. (mm. petivaatteet ja mummin kutomat peitot)

Alkuun hoitopöytä oli käytössä päivittäin monta kertaa, mutta nyt Venlan kasvaessa vaipan vaihtaminen ja vaatteiden pukeminen/riisuminen hoidetaan lattialla tai sohvan divaaniosassa. Venla ehtii kääntyä sen kymmenen eri kertaa vaipanvaihdon tai pukemisen/riisumisen aikana, joten se on aina aikamoinen taidonnäyte, eikä homma suju enää hoitopöydällä.Ei kommentteja: