keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Lomailua, ostoksia, juttelua...

Olin viime viikolla muutaman päivän ajan käymässä/lomailemassa/vierailemassa/poikkeemas/pistäytymässä porukoillani ennen kahtiintumistani. Tarkotus oli (kai itselläni) ottaa vähän rennosti ja viettää aikaa porukoiden kanssa, kun äireellä, iskällä ja pikkuveljellä oli samaan aikaan hiihtoloma. Noh, olishan se vanhastaan jo pitäny muistaa, että porukoilla mennää aina sata lasissa, kun kotona vauhti on kymppi lasissa... Oli silti kivaa käydä vielä yhtenä kappaleena lapsuudenkodissa, höpötellä äireen kanssa yömyöhään tulevasta MiniMötistä, katella elokuvia ja vähän leipoa Tuppereille makiaa mahan täydeltä. 


Yksi päivä meni kokonaan Tampereella kierrellessä eri kaupoissa ja tietysti hyvin syödessä. Äireen ja iskän kanssa käytiin syömässä pätkät Tampereen aitoa, ainoaa ja alkuperästä mustaamakkaraa Lielahden mustamakkarabaarissa, oi nams! Oli se vaan niin hyvää pitkästä aikaa!  Pikainen kierros tehtiin myös Plantageniin, josta sain lunastettua synttärilahjani, tulilatvan. Samalla tarttui mukaan pari uutta orkideaa (kissojen) tapettavaks. Ennen kissoja omistin viisi isoa ja hienoa orkideaa, mutta jostain syystä yks toisensa perään ne katos kuin tuhka tuuleen. Tosi on, että ei voi omistaa huonekasveja tai kukkia, sekä kissoja samaan aikaan.


 Ainakin meillä karvapallot pitää tarkan huolen reviiristään, ettei vahingossakaa kukat selviä hengissä viikkoa pitempää. Tosin jonkilaista toivoa pidän yllä nyt noista parista orkideasta, kun sijoitin ne makkariin, joka on nykyään kissavapaata aluetta.  


Samaisella Tampereen reisulla tuli hommattua MiniMöttiä varten vielä muutamia tarvittavia pikkujuttuja sekä kirppiskierrokselta muutama vaatekappale ja lasinen tuttipullo. Porukoiden kanssa kierrettiin neljä eri lastentarvikekauppaa, jotta oltais nähty jonkilaista osviittaa minkälainen häkkyrä pinniksen päälle tuleva kissansuojaverkko tulee olla. Ja jokaisessa paikassa sanottiin eioota. Ei sitten nähty häkkyrää, mutta mitä kuvia netissä pyörii kyseisestä verkosta, niin iskä tekee sen niiden mukaan. 
1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Jarrusukilla olis voinu hiukan hidastaa vauhtii ;)