keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Karvakamujen reagointi raskauteen

Netissä on tullut joskus vastaan juttua kuinka koira on aistinut emäntänsä raskauden ja ilmaisee sen jollain tavalla, kuten seuraamalla joka paikkaa, vahtimalla ja olemalla varovainen kun massu alkaa kasvaa. Tuli silloin ihan mielenkiinnosta googlailtua, että onko kissoilla sama juttu. Aistiiko ne jotenkin raskauden. Löysin kuin löysinki keskustelupalstoilta kuinka joidenkin kissat on jotain aistinut. Ajattelin siinä lukiessa, että noi meidän kaks taulapäätä ei tuu ainakaa mitään tajuumaan. Ja oikeessa olen ollut tähän asti, ainakin puolittain. 


Tässä parina viimesenä viikkona Vilmalle on tullut pakkomielle seurata mua joka paikkaan, vahtia, sohvalla änkee viereen nukkuun siihen pienimpäänkin koloon, eikä päästä silmistään karkaan mihkään, kiehnää sylissä ja jaloissa poikkeuksellisen paljon. Ja ulos lähtiessä on aina tulossa mukaan ja useesti tarviikin höynäyttää sitä antamalla muutama herkkunaksu ja lähtee sillä välin. 


On tullu mietittyä miksi tuo karvapallo reagoi vasta nyt loppuraskauteen noin. Aikasemmin ei ole ilmennyt mitään. Olenko sitten vaan niin hormonihäiriöinen pallo nyt lopussa? Hihi.


Luspe puolestaan on... Luspe... Oma itsensä, vätys. Ei mitään muutosta ja maailman keskipisteenä pysyy ruoka ja säkkituolilla torkkuminen.

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Toi jälkimmäinenhän suorastaan valuu tuosta =)