torstai 2. kesäkuuta 2016

Meidän päivä

Klo 8.00 Venla alko omasta sängystä tökkiin mua, mutta luovutti ja kaatus vielä omaan petiinsä jatkaan unia. Ennen yhdeksää heräs uudestaa herättämällä jälleen mut ja samalla kiipes omasta sängystä meidän sänkyyn. Nostin Venlan mun ja miähen väliin, jolloin Venla alottikin missionsa herättää isukki.


Klo 9.20 lähdin Venlan kanssa keittiöön laittaan aamupalaa, miähen jäädessä hetkeks aikaa vielä sänkyyn makoileen. Tosin hyvin pian tuli perässä laittaan kahvimasiinaa päälle.


Klo 10.00 vaihdoin tytylle vaipan ja päivävaatteet päälle, käytiin hampupesulla ja pääsi leikkiin omia touhujaan. Sillä välin miäs teki budjettilaskelmia ja selaili nettiä. Kävin vaihtamassa myös vaatetta päälle ja ruokin kissat. Siinä hetken aikaa oleskeltii ja alettiin tekeen lähtöä ulos lätkiin tennistä. Laitoin Venlalle evästä mukaan samalla kun miäs laittoi neitiä lähtövalmiiks.


Klo 11.10 päästiin lähteen. Käytiin ekana Tyrkkytalossa (Tarjoustalona oikeella nimellä tunnetaa) hakee miähelle pari uutta t-paitaa, juotavaa mukaa ja hyttysmyrkkyä miähelle frisbeegolffailuihin. Siitä suunnattiin ensin paikalliselle tenniskentälle, mutta olikin täynnä koululaisista, joten lähdettiin naapurikunnan urheilukentälle. Matkalla Venla simahtikin ja perille päästyä siirrettiin vaan jatkaa uniaan rattaisiin. Vajaan tunnin verran ehdittiin pelailla, tai lähinnä vaan palloilla ja harjotella. Itse lätkytelly tennistä viimeks yläasteella ollessa, eli kaaaauan aikaa sitten, haha!


Klo 12.45 Venla heräs ja mun osilta palloilut jäi siihen, kun annoin neidille evästä. Siinä katteltiin yhessä kun isukki hetken aikaa läimi palloja ees taas kentällä. Kellon näyttäessä vähä yli yhtä oli kotiin päin jo lähdettävä.Klo 13.30 oltiin kotona, miäs kävi pikasuihkussa, vetäs puhtaat vaatteet päälle ja lähdettiin käymään vakuutusyhtiössä hoitaan Venlan yks vakuutus kuntoon. Kovin kauaa ei siellä onneks menny, sillä nälkä oli hirmunen. Onnesta kotona jääkaapissa oli vielä sapuskaa lämmitystä vaille valmiina.


Klo 15.15 syötyämme miäs meni laittaan Venlaa toisille päikyille. Ekat jäi niin lyhkäsiks. Että jos jotkut muuttuu hirviöks nälissään, niin meillä Venla muuttuu aivan mahottomaks väsyneenä. Sillä välin kun miäs hoiti Venlan päikyille, niin itse laitoin tiskaria tyhjäten ja täyttäen, sekä pyykkäriä käyntiin. Miäs saatuaan neidin unille jatkoi budjettihommiaan ja mä aloin muotoileen ja värjään kulmani sillä välin. Sivusilmällä katteltiin vähän tarjolla olevia kämppiäkin.


Klo 17.30 käytiin herättämässä tyty, kun ei alkanu heräileen millään ja yöunille meno venähtää muuten aivan tolkuttomasti. Kävin laittaan ekan koneellisen pyykkejä kuivuun ja toisen koneellisen pyöriin. Pyykkejä kuivuun laittaessa kissat paistatteli päivää partsilla lämmössä.


Klo 18.15 miäs lähti veljensä ja kaverinsa kanssa fribaileen ja Venlan kanssa mentiin syömään. Syötyämme leikittiin, luettiin kirjoja ja höpsöteltiin. Klo 20.00 miäs tuli kotio ja alotettiin iltatoimia. Suihku, yökkäri päälle, iltapalaa, hampupesut ja nukkuun. Venlan nukuttaminen yöunille olikin helpommin sanottu kun tehty. Toiset päikyt vaikuttaa aina yöuniin, ja nyt kun oli nukkunu pari tuntia toisia päikkyjä niin nukuttaminen olikin työn ja tuskan takana.


Klo 22.50 aloin tekeen tätä päivitystä suihkussa käytyä ensin ja Venlan lelut kerättyä kasaan uusia leikkejä varten.

Tässä meidän yksi normipäivä.

Ei kommentteja: