perjantai 4. maaliskuuta 2016

Takasin elävien kirjoihin

Tässä tuli pientä hiljaiseloa blogin puolelle, mutta samaa ei voi sanoa meidän huushollissa. Venlalle puhkes eka hammas muutamaa päivää ennen kun tuli 10 kuukautta täyteen. Hampaan puhkeamista kitistiin enemmän ja vähemmän (ja melkeinpä sitä enemmän). Muutama päivä siinä meni iisisti, kunnes se toinen hammas alko tekeen tuloaan. Miäskin sai samaa syssyyn lenssun ja oli loppuviikon saikulla. Ja tietysti sunnuntaina Venla alko vaikuttaa tukkoselta ja maanantaina räkä alko lentää niin Venlalta kun multakin. Siihen yhdistettynä se toinen hammas, niin voi hertsileijaa!
 Nukutut yöt ollu varsin rikkonaisia, kun Venla on räkää pää täynnä, hammas yrittää puskea läpi ja happi loppuu vaakatasossa, eikä se oma lenssuka tässä helpota. Ruoka tai maito ei uppoo millään, kun ei se happi kierrä. Nälkää, hammasta ja tukkosta oloo huudetaan vuoroin ja päikyt on nukuttu sylissä pystyasennossa. Takapuoli huutaa puutuneena hoosiannaa, mutta onneks sentää on Viaplay. 

Huusholli tosin näyttää atomipommin jäljiltä, kun ei mitään kerenny siivoileen menneen viikon aikana. Kaikki aika menny Venlan kanssa. Tänään oli ensimmäinen päivä sitten viime viikonlopun kun imuri näytti kyytiä massiiviseks kasvaneille puudeleille. Tosin siitä siivoilusta ei nyt kovinkaa ole hyötyä, kun Venla tulee samaa tahtia perässä ja sotkee, kun ite siivoo.. 
Ehkä tää tästä sitten ens viikolla näyttää jo paremmalta. 

Niin ja se toinen hammaski lopulta puhkes.

Ei kommentteja: