torstai 18. helmikuuta 2016

Meidän päivä

Monet on kysyny mitä tehdään Venlan kanssa päivän aikana ja kuinka saadaan aika kuluun sillä välin kun miäs on töissä. Ajattelin että teen vain tämän yhden, mutta voisinki tehdä tästä jatkuvan sarjan. Postailen siis noin kuukausittain aina meidän yhdestä päivästä. Joten tässä on nyt yksi meidän päivä. Postaus on hyvinkin kuvapainotteinen.

Klo 8.30 herättiin, tai oikeastaan heräsin siihen kun Venla yritti kömpiä päälleni. Huomenta-toivotuksien ja kutittelujen jälkeen vaihdettiin yövaippa puhtaaseen ja lähdettii tekeen aamupuuroa.

 Klo 9.00 kun aamupuurot, -maidot ja d-tipat oltiin saatu vedettyä napaan, oli vuorossa vaatteiden vaihto ja voiteiden laitto. Venla pääsi oman lelukoppansa kimppuun ja itse kipasin tyhjään ja täyttään tiskaria, sekä laittaan ekan koneellisen pyykkiä peseytyyn. 

Klo 9.50 kävin petaamassa sängyt ja vaihtamassa itelleni vaatteita päälle. Venla luikerteli mittarimatona perässä ja alotti hoitolaukkunsa tyhjennys operaation.

Klo 10.30 pienet maitohörpyt ja uni voitti, Venla simahti ekoille päikyille. Tällä välin ehdin pesemässä hampaani, tyhjään pyykkitelineen kuivista vaatteista ja laittaan ne kaappiin, laittaa märät tilalle kuivuun, toisen koneellisen peseytyyn, antaa kissoille ruuan ja syömään aamupalaa.

Klo 12.00 makkarista alko kuulua öninää. Täynnä hymyä ja virtaa oleva pikkuneiti oli heränny. Vaipanvaihto ja leikit jatku.

Klo 12.30 Venlan leikkiessä alotin imuroimaan. Olipahan taas kissankarvaa ja hiekkaa kerääntyny nurkat täytee vaikka juur vasta imuroinu. Venlan ruoka-aika osui sopivasti heti imuroinnin jälkeen.

Klo 14.45 miäs saapu töistä kotiin ja päästiin vuorostamme syömään. Onneks jääkaapissa oli vielä edelliseltä päivältä sapuskaa, jotta ei tarvinnu sitä vielä alkaa tekeen.

Klo 15.30 hörpittiin vähän maitoa napaan ja uinuttiin toisille päikyille. Päikkyjen aikana alottelin tämän postauksen suunnittelua, lisäilin kuvia, sekä katselin jakson verran yhtä sarjaa Viaplaystä.

Klo 17.20 käytii miähen kanssa kurkkaamassa josko Venla heräisi jo. Hirmusen pitkään ei viitti antaa nukkua, kun venyy muutoin yöunille meno. Venla kun saatiin hereille, niin suunnattiin välipalalle jokanen. Kukin syötyämme miäs viihdytti Venlaa sillä välin, kun siivoilin keittiöö, tyhjäsin tiskaria, putsasin kissojen hiekkalaatikon, yms. Sekä vielä leikittiin ennen iltatoimien alottamista

Klo 19.45 aloteltiin iltatoimia iskän vaipanvaihtovuorolla. Voiteet, yökkäri päälle, iltapuuro ja -maito.

Klo 20.45 Venlalta loppu virta ja miäs lähti jäähallille höntsäkiekkoileen. Ja mulla alko hetken vapaa blogin parissa. Miäs saapuu jäiltä 23 maissa, jolloin syödään vielä myöhänen iltapala ja kaadutaan nukkuun.

Tässä meidän yksi normipäivä.

Ei kommentteja: