tiistai 23. helmikuuta 2016

Etsintää

Sitä ei itse huomaa kuinka Venla kasvaa pituutta, kun joka päivä sen kanssa touhuaa. Vaatteista sen sitten huomaa, kun body ei menekkää enää haaroista napeista kiinni tai housun puntit on puolessa sääressä. Pienellä aikaa jäi yhtäkkiä pieneks kolme yökkäriä. Olikin sitten pakko alkaa kaiveleen kaappia oisko isomissa vaatteissa muutamaa yökkäriä tilalle. No yks löyty, mutta muutamaa tarttis lisää.

Kävin Venlan kanssa viime viikolla yhdellä kirppiksellä, joka osuu sopivasti vaunulenkin reitille. Kirppiksellä tosin ei ollut yhden ainootakaa yökkäriä siinä kokoluokassa mitä tarvittaisiin. Noh, kaikkee muuta vaatetta sieltä sitten löytyki. Pari tunikaa, muutama uus mekko, parit bodyt ja housut.
Mennessä Venla nukahti melkein samantien kun pihasta päästiin ja nukku tyytyväisenä päikkyjä melkein sen koko ajan kun kirppiksellä oltiin. Kotimatkalle nostin vaunukopan selkäosan niin että Venla sai istua. Ja kyllä riitti nähtävää. Pää pyöri puolelta toiselle, kuroteltiin jotta nähtäsiin paremmin ja kiljahdeltiin kun näki jotain kivaa!

Ei kommentteja: