sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukorttikuvaus

En ole oikeastaan koskaan kenellekkään lähetellyt jouluna kortteja. Ainoastaan ala-asteella jaettiin aina toisillemme joulukortit ennen loman alkua. Ja mitä nyt kavereille mennyt joulupaketin mukana. Tänä vuonna halusin tehdä poikkeuksen ja lähettää joulukortit meidän läheisille. Ja halusin nimenomaa sellaisen kortin, jossa on Venlan kuva. 
Ei kuitenkaan käyty missään kuvauttamassa Venlaa, koska ajattelin että kyllähän se nyt ihan helppo homma on itse ottaa kuvat pikkutyypistä. 
Noh, helppo ja helppo... Tulin kuvaamisen jälkeen siihen tulokseen, että helpompaa ois ollu jos miäs olis ollu kotona auttamassa, mutta juuri sinä päivänä kun oli kirkas päivä ja hyvä valo, niin oli arki ja miäs töissä. 
Tonttulakki oli vähän väliä ties missä tai koko nainen oli lakin alla hukassa, hameenhelmat oli korvissa tai Venla yritti kurottaa jotakin jonka seurauksena kuvissa näkyi välillä pelkät heilahtaneet jalat. Mutta olihan niissä otoksissa useampi hyväkin kuva, josta valittiin sitten muutamat parhaimmat, joista tehtiin joulukortit.
Ei ollu ihan piece of cake.

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Joko joulu jo tulla saa...?
Kuka pipan alta kurkistaa?