keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Lahjasaalis!

Puolisentoista viikkoa sitten pideltyiltä baby showereilta tuli niin paljon lahjoja, että päätin tehdä saamista lahjoista oman postauksen. Toiveena olin muutamalle puhunut, että jos sitä ihan mini-kokoista vaatetta, 50-62 senttistä, kun sillä kokoluokalla on hitusen vajautta. Vaikkakin tuo on juuri se vaatekoko, jota tarvitaan sen vähimmän ajan. Mutta kuten aikasemmin mainitsin jo, en halua Minin hukkuvan vaatteisiinsa, joten nyt on varalla vähän jokaista kokoa. Eikä Minin sitä lopullista pituutta tiedä vielä edes. Vaatteita tulikin sitten kokoluokissa 56-86.





Oma äippäni oli tehnyt Minille neulejakun sekä suloisen haalarin, josta löytyy "vain" 16 kappaletta nappeja. Toivottavasti Minillä löytyy hermoja tarpeeksi paljon, kun haalaria puetaan. Tosin sanoinkin heti haalarin nähtyä, että annan ilomielin miähen hoitaa haalarin pukemisen päälle. Jostain kumman syystä. Hih. Paketista löytyi myös kevyt peitto kesää kohden, sekä nippu erilaisia tuttinauhoja. Ja sitten sitä hernettä ei tarvi vetästä juurineen nenään, tuttinauhojen napit on äippä testannut, että pysyy varmasti kiinni.



Vaippakakkuja tuli kaksin kappalein, joiden sisältä paljastui lisänä kaikennäköisiä tykötarpeita (tulevalle äireelle kans jotain). Alapuolella kuvatut tavarat ovat suurimmaksi osaksi vaippakakuista tulleita, osa tuli muista paketeista.


Vaippakakkujen purussa menikin hetken aikaa ja tuloksena jäi huikea kasa vaippoja (näillä pärjätään ainaki pari viikkoo!), hirrrvee määrä kuminauhoja ja yksi sivullinen uhri. Sori Luspe.


Kiitos kaikista ihanista lahjoista!

Ei kommentteja: