torstai 5. helmikuuta 2015

Hoitolaukkua mä metsästän..

..ja tahdon saada sen! Ja mä sain sen! 

Olen pitkän aikaa metsästäny ympäri nettikauppoja ja kauppoja sopivaa hoitolaukkua, mutta sopivaa ei ole tullu kohdalle. Kriteerejä ei kovinkaan montaa ollut, mutta vaihtoehdot ei vaan ole miellyttänyt silmää, varsinkaan välillä hintalapun katsomisen jälkeen. Miten varsinaiset hoitolaukut voikin olla niin julmetun kalliita? Ihan riistohintoja! Yhtenä kriteerinä halusin laukun olevan tarpeeksi iso, jotta sinne saa kaikki tarpeelliset (ja tarpeettomat) vauvelin tavarat, sekä sisälle saan ujutettua oman pienen nyssykän, jossa on omat tavarani. Puhelin, rahapussi, kalenteri, huulirasva plus kaikki muu omaisuus, mitä tuolta omasta käsveskasta nyt löytyykään. Kahta laukkua kun en ala erikseen raahaan mukanani ja tarpeen tullen saan sen oman nyssäkän pelkästään mukaani. 


Vihdoin löysin haluamani, Spartoosta. Sopivan kokonen, hintanen ja paljon kivoja taskuja! Tosin meinasin paketin saatuani laittaa heti kiukkusta viestiä, kun nettisivuilla oli selkeästi kuva ja tiedoissa luki, että laukkuun kuuluu olkahihna ja siinä on vielä ne klipsutki mihkä se kuuluu kiinni. Ja paketin avattua - hihnaa ei missää, on se ny perhana! Mä pengon ja tarkistan vielä netistä, että kyllä siinä se hihna pitäs olla mukana, mutta en sitä löydä. Lopulta hormonimyrkyissäni löydän sen pirun hihnan yhdestä taskusta...niin että on tosi monta kivaa taskua...ärrrh! 


Vaunujen kanssa en laukkua ole päässyt testaileen, koska a) se laukku tuli vasta b) vaunuja en halua sisälle kissojen nukkumapaikaks ja c) ne vaunut on meitin häkkikellaris, joka on niin piukeena tavaraa täynnä, että saa leikkiä tetristä joka kerta, kun kellarissa joutuu käymää. Eli laukku saa majailla hoitopöydän laatikossa vielä tovin.

Ei kommentteja: