sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Meidän päivä

Keskiviikko 30.8


Vähän jälkeen klo 9.00 heräsin kun Vanessa vuoroin kiekui, repi sukkiaan jaloista, ähisi ja puhisi vieressä. Venla nukkui vielä miähen paikalla vieressäni. Hetken aikaa seurustelin Vanen kanssa, kunnes aloin herätteleen Venlaa. Likat jäi touhuumaan sänkyyn sillä välin, kun kävin hakemassa molemmille päivävaatteet ja vaihdoin samalla itsellenikin yökkärin pois päältä. 


Klo 9.40 siirryin tekeen aamupalaa, tytöt leikki Venlan huoneessa sen aikaa. Aamupalan jälkeen laitoin telkkarin päälle taustalle pyöriin, kun tuli change of plan ilman näyttäessä harmaalta ja sateiselta. Olikin tiedossa leffapäivä (sadepäivinä meillä siis on leffapäivä). Elokuvan verukkeella pääsin myös siivoomaan keittiön tiskivuorta pois.



Klo 11.20 touhuttiin yhdessä, vaihdettiin Vanessalle vaippaa ja syötin pikkuneidin. Puolenpäivän aikaan Vane nukahtikin päikkäreille. Venlan kanssa syötiin kevyttä lounasta, katseltiin parvekkeella vesisadetta ja leikittiin junaradalla. Sekä siivoiltiin vähä leluja järjestykseen ja laitettiin pyykkäriä käyntiin.




Klo 13.30 Vanessa heräsi. Syötin likan ja asettelin molemmat tytöt sohvalle siksi aikaa kun imuroin pikasesti isoimmat roskat pois. Pyykkärikin oli ohjelmansa tehny ja laitoin pyykit narulle kuivumaan.


Klo 15.15 miäs tuli kotiin töistä, äiteensä kanssa. Nappasi mummin matkalta mukaansa meille, kun pääsi samoihin aikoihin töistä. Syötiin, kaffeteltiin ja mummi pääsi touhuamaan tyttöjen kanssa.


Klo 16.40 miäs lähti friban parikisoihin ja siitä jonkin ajan päästä mummikin lähti. Vähän ennen puoli kuutta Vane nukahtikin syliini, josta sen siirsin jatkaan unia omaan sänkyynsä. Sillä välin Venla oli myös nukahtanut sohvalle. Ehdin tyttöjen nukkuessa katsastaan tänne blogin puolelle hieman.


Klo 18.30 herättelin Venlaa, jotta nukahtaisi ennen puoltayötä yöunillekin. Venlan saadessani hereille, kävin herätteleen myös Vanessaa. 

Klo 19.00 nappasin Vanen kainaloon ja laitoin istumaan bumboon kylppäriin siksi aikaa, kun kävin Venlan kanssa suihkussa. Tästä seuraavaksi molemmille tytöille yökkärit päälle ja iltapalaa syömään. 


Klo 21.00 miäs tuli kisoista kotiin sopivasti, sillä likat oli seuraavaksi menossa yöunille. Miäs kävi pikasesti suihkussa ja sen jälkeen meni laittaan Venlan nukkumaan, sekä lukeen iltasadun. Itse menin nukuttaan Vanessaa, joka olikin yhden työn ja tuskan takana. Tyttö ei meinannu millään nukahtaa ja sai jostain ihmeen virtapiikin. Kellon lyödessä kymmenen Vanessa vihdoin nukahti, pyöriessään pinniksessä ympyrää ensin sen sata kertaa. 


Klo 22.10 syötiin itse pieni ja myöhänen iltapala, katseltiin hetki telkkaria. Uni vei silti voiton ja raahauduttiin nukkuun heti puoli yhdentoista jälkeen. 

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Äitiys on ihana asia!