torstai 3. elokuuta 2017

Kesäloma

Miäs jäi kesälomalle heti juhannuksesta. Neljä viikkoa meni varsin nopeasti, sillä toimintaa ja menoa riitti koko loman ajaksi. Joko me olimme liikenteessä tai meillä oli kävijöitä. Mutta koko loman aikana olimme oman perheen kesken varmaan kolme tai neljä päivää ihan vaan kotona, ilman että meillä olisi joku käynyt tai oltaisiin jossain käyty. Kilometrejä auton mittariin tuli noin 1000 neljän viikon aikana. Käytiin Ideaparkissa ja Ikeassa. Puistoiltiin. Kyläiltiin. Syötiin - paljon. Saatiin rusketusraitaa. Keinuttiin. Hikoiltiin auringossa. Kastuttiin vesisateessa. Herkuteltiin. Kannustettiin isin joukkuetta voittoon järvisählyissä. Juhlittiin synttäreitä ja rippijuhlia. Kiireistä perhe elämää, totta tosiaan.

Kaikki kiva loppuu aikanaan ja paluu arkeen tuli. Miäs on ollut nyt pari viikkoa töissä jo ja itse yrittänyt saada likkojen kanssa arkirutiineja taas uudelleen kasaan.

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Teillä on ollut mukava ja vauhdikas lomakuukausi. Lomalla pitää nauttia ja tehdä juurikin niitä asioita, joista saa iloa ja voimaa tulevaan.