keskiviikko 3. elokuuta 2016

Pakkaa ja roudaa

Ihan ei sitten menny kun elokuvissa. Pankki ei ollu meiän kanssa samaa mieltä lainasta, joten vuokralle jouduttiin meneen ainakin vuodeks, maksimissaan kolmeks. Riippuen asuntotarjonnasta vuoden tai kahen päästä. Vanhan kämpän kauppakirja ja uuden kämpän vuokrasopimus saatiin allekirjotettua samalla kertaa, kun molemmissa oli sama välittäjä. Viikko sitten saatiin avaimet kouraan. Heti viime viikolla alotettiinki tavaroiden pakkaaminen ja roudaaminen. Onneks muuttomatka ei ollu pitkä, huikeet noin 200-300 metriä, haha! Kolmatta iltaa silti huonekaluja siirrettiin paikasta a), paikkaan b). Tosin jonnin verra on vielä pientä tilpehööriä vanhassa kämpässä pakattavana ja kannettavana. Sekä tietty loppusiivous sinne pitää vielä tehdä.
Uus kämppä on reilusti isompi verrattuna vanhaan, tai ainakin siltä se tuntuu. Mutta kyllä se 30 lisäneliöö silti paljon tekee. Venlakin pääsee omaan huoneeseen. Ja miäs saa sen kauan odotetun saunan. Se oli kriteerinä kun uutta kämppää katsottiin, "sauna pitää olla!". Perus suomalainen miäs. Se taitaa pari ekaa viikkoo asua siellä saunassaan, että saa kiintiönsä täytee. Ja noh, neljä kertaa sauna on jo lämmennyt tässä viikon aikana.

Täällä uudessa kämpässä tavarat on vielä hujanhajan ja ettii omaa paikkaansa. Eli kunhan tää järjestykseen saadaa, niin teen oman postauksen siitä sitten.

Ei kommentteja: