torstai 25. elokuuta 2016

Meidän päivä

Klo 10.00 herättiin. Nukuttiin kaikki aamulla pitkään, sillä eilinen päivä venahti vähän myöhäseks. Oltiin miähen äidin ja veljen kanssa käymässä Ikeassa ja Ideaparkissa, ja reissun päällä meni ihan koko päivä. Noustiin sängystä ja vaihdettiin yökkärit pois päältä päivävaatteisiin, ja mentiin syömään aamupalaa.


Klo 11.30 laitoin pesukonetta ja tiskaria käyntiin. Isukki alko kokoomaan Ikean paria hyllyä kasaan ja Venla touhuili vuoroin auttamassa meistä jompaa kumpaa, tai leikki omia leikkejään.


Klo 13.00 miäs lähti käymään työpaikallaan (vaikka on niiiiin lomalla vielä pari päivää), ja jäin syöttään Venlaa sekä laittaan päikyille tytyä.


Klo 14.10 Venla oli ehtiny hetken jo nukkuun ja miäskin tuli kotiin, joten päästiin myös me syömään välillä. Syömisten jälkeen miäs jatko Ikean palapelia. Itse vähä järjestelin ja siivoilin kämppää, avitin miästä tarvittaessa, laitoin pyykkejä kuivuun ja asettelin Venlan pari yksivuotis kuvaa kehyksiin.


Klo 15.30 Venla heräili päikyiltä, joten päästiin miähen kanssa laittaan hyllyjä ja tauluja seinään kiinni. Sillä välin tyty söi vähä välipalaa ja pääsi jatkaa leikkejään uusilla Ikeasta saaduilla leluilla, sekä seuraili mukana mitä tehtiin.


Klo 17.00 lähdettiin käymään kaupassa pikasesti, kun jääkaapissa tuntu loistavan pelkkä valo taas... Kauppareissun jälkeen käytiin vielä tankkaamassa ja miäs siinä totes haluavansa makkispekkikset, kun läheisestä autogrillistä tuli huumaavan hyvä tuoksu, joten se oli sitten grillin kautta kotiin, haha! Kotiin päästyä laitettiin saunakin lämpiään.


Klo 20.30 saunotteluiden jälkeen laitettiin Venlalle vähä iltapalaa napaan ja hammaspesujen jälkeen moikkaan nukkumattia.


Klo 21.45 alotin tekeen tätä päivitystä ja tästä seuraavaks miähen kanssa katotaan leffaa.


Tässä taas meidän yksi normi päivä.


pssst, blogi oli tuossa vähä hiljaiselossa, sillä meillä ei ollut nettiä käytössä kolmeen viikkoon (eikä toimi vieläkään kunnolla - tosin asiaa hoidetaan parhaillaan) ja puhelimella postauksia on tosi huono tehdä.

Ei kommentteja: