lauantai 3. lokakuuta 2015

Voi sulkasato!

Olihan se tiedossa, että raskauden aikana hiustenlähtö on varsin minimaalista. Ja tulihan se huomattuaki. Hiuksia ei juurikaan irronnu päivässä muutamaa enempää ja sain nauttia koko raskauden varsin paksuista ja hyvinvoivista hiuksista! Nyt se onki sit ihan eri juttu imetyksen aikana. Olin jo ihan onnesta soikeena, kun raskauden jälkeen ei vielä kahden kuukaudenka jälkeen hiuksia irronnut paljo mitään! 
Kunnes tipuin korkeelta ja kovaa takas maan pinnalle, juur ennenku kolme kuukautta tuli täyteen, niin alkoi totaalinen sulkasato. Hiuksiani on joka paikassa. Niitä löytyy sängystä, lattialta, sohvalta ja vaatteista pieniksi kasoiksi myttääntyneenä. Suihkun lattiakaivon päältä saa joka kerran jälkeen viedä mytyn hiuksia roskiin, samoten pesukoneen luukusta ja tiivisteistä. Myös Venlan sormien ympäriltä kietoutuneena niitä saa pujotella jatkuvasti pois ja onhan niitä hiuksia löytyny Venlan varpaista ja jopa kaulapoimuista! 
Miähelle oon kiukutellu jatkuvasti, että tällä menolla oon kohta kalju! Takas oon saanu vastauksena vaan, että "älähän nyt, et sä mikskää kaljuks muutu". No niinpä vissii! Nyt sitten ohimolle on ilmestyny komeet kolmiomaiset kaljuläiskät. Tosi kiva, en tykkää. Hiuksia lähtee yhdellä harjauskerralla saman verra, kun ennen lähti yhteensä viikon aikana. Toivottavaa on, että tää sulkasato joskus loppuis, edes rauhottus. Äääää.... Tai sitten se sulkasato kestää niin kauan kun imetyski. Kääk! Eikä se hiustenlähtö haittais muutoin, mutta kun tätä hiirenhäntää ei saa enää siististi jätettyä auki, saati laitettua kiinni. Onneks kohta alkaa pipokausi, joten voin kulkea pipo päässä 24/7!

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Pinkki pilkku päähän peitoksi!