lauantai 24. lokakuuta 2015

Se vanheni taas

Miäs täytti vuosia viime viikolla, 12.10. Hommasin miähelle synttärilahjaks liput meille Sami Hedbergin 365 StandUp-keikalle, kun huomasin Facebookissa ilmotuksen, että Hedberg on tulossa myös tälle paikkakunnalle poikkeen kiertueellaan. Laitoin liput heti tilaukseen, kun olin saanut varmistuksen, ettei miähen seuraamalla lätkäporukalla ole kyseisenä iltana peliä. Liput sain tulostettua porukoillani ollessa evakossa ja puolentoista kuukautta liputtimet majailiki matkalaukussa tallessa.
Putkirempan takia oltiin vielä miähen äitellä ja muutamaa päivää ennen miähen syntymäpäiväänsä tuo tulee töistä ja ilmottaa, että hän onki sitten seuraavan viikon myöhemmässä työvuorossa. Minä katson vuoroin miästä ja häne äiteensä suu pyöreenä ja toteen miähelle, että "se ei nyt onnistu, sulla on synttärit juur sillä viikolla ja meillä on meno ja Venlallekki olen sopinu paria kuukautta aiemmin äites lapsenlikaks". Miäs yrittää vänkätä vastaa, että kyllä sen menon voi siirtää, ei se voi nii tärkee olla ja blää blää blää...huoh, miäs... Oli sitten pakko siinä jo paljastaa mihin ollaan menossa, vaikka tarkotus oli vasta kertoa synttäripäivänä. Onneks miäs sai vaihdettua työvuoronsa toiseen keikka illaks ja päästiin nauraan poskilihaksemme kipeiks! Ja Venla jäi ekaa kertaa hoitoon, niisk.
Synttärikakkukin piti tehdä, mutta se jäi muutamaa päivää myöhemmäks syystä että rempan jälkeiset siivoilut. Kakuks tein minttukrokantti juustokakun, ohje löytyy täältä


Hyvää synttäriä rakas! <3

Ei kommentteja: