torstai 3. syyskuuta 2015

Kuolalaput

Sillon kun sain äitiyspakkauksen ja vastaan tuli uutuutena kuolalappu, ajattelin ettei sitä tarvita - ihan turha se on. Väärin. Kuukausi sitten tilasin H&M:ltä erilaisia kuolalappuja viisi kappaletta. On meinaas tullu tarpeeseen. Vaikka Venla on vasta neljän kuukauden, niin sitä kuolaa riittää. Sitä tulee ja tulee! Ja kun sitä on tullu jo parin kuukauden ikäsestä saakka. Siitä lähtien kun neiti hoksas, että hänel on kieli ja sillä pystyy tekee kivoja fairykuplia. Hampaita odotellessa, millane kuolan määrä sillon on...
Ilman kuolalappuja Venla olis koko ajan napaan saakka paita märkänä. Eikä bodeja viittis sen takia vaihtaa päivässä montaa kertaa, kun siitä bodyn pukemisesta ja riisumisesta hermot repee alta sekunnin neidillä välillä. Paljon helpompi ollu vaihtaa vaan uus kuolalappu, kun niitä saa joinaki päivinä vaihtaa kolmekin kertaa.

Halleluja, onneks joku on keksiny ne!

Vauvoille on kyllä paljon tarjolla kaikkea tavaraa - hyödyllisiä ja sitten niitä turhakkeita. Kaikki mitä me ollaan hommattu Venlaa varten, on tähän mennessä kaikki ollu tarpeellisia. Mikään ei ole ilmennyt vielä turhakkeeksi. Mutta ollaan kyllä muutoinkin pikku hiljaa hommattu aina tarpeen mukaan, eikä hamstrattu ennen Venlan syntymää kaikkea mitä markkinoilla on tarjolla.


1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Delffiini ☺