tiistai 13. elokuuta 2013

Kynsien geelausta

Jeijj, vihdoin se saapui! Virosta tilaamani paketti siis! Odotin eilen kuumeisesti koko päivän, koska tulee viestiä, että paketin saa hakea. Ja vihdoin klo 16.20 viesti saapui ja sillä samalla sekunnilla lähdin sitä hakemaan.


 Tilasin siis Virosta Mereneidiltä geelauksen alotuspaketin. Oon tätä pakettia havitellu viime kesästä asti, ja näin vuoden miettimisen jälkeen oli jo aika tilata se.



Kouluaikana tuli jo tehtyä useammat geelikynnet asiakkaille ja OPI:n koulutuskin käytyä. Koulussa ei kuitenkaan tehty jatkeita kynsiin, ainoastaan oman kynnen geelauksia, joten jatkeiden tekeminen oli uutta. Onnistuin kuitenkin omasta mielestä hyvin ensimmäisiksi kynsiksi.



En kuitenkaan halunnut tehdä kynsistä iha älypitkiä, kun elääkin tässä kuitenkin pitää. Ja tänään kuuden tunnin töissä olon jälkeen huomasin, että kassalla kun on, niin eipä kynnet juurikaa tästä pidemmät kannata edes olla. Kosketusnäyttöön kynnet kopsahteli vähä väliä ja muutama asiakaskin kysyi, mitä kopinaa kassakone oikein pitää... "Juu...tota, ne on mun kynnet vaa"




Seuraavat kynnet onnistuukin varmasti paremmin. Itselleen on kuiteski hankalampi tehdä, kuin jollekin toiselle.


Ei kommentteja: