keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Meidän päivä

Klo 7.30 vierestäni alkoi kuulua iloista jokeltelua ja pian sen jälkeen myös Venla heräsi ja kipitti omasta huoneestaan mun viereen. Hetken aikaa vielä pötköteltiin, kunnes nälkä alkoi kurnia. Vanessan imetin ensin, jonka jälkeen oli vuorossa vaipan vaihto ja yökkäri vaihdettiin päivävaatteisiin. Samoin Venlan vaipan ja vaatteiden vaihto. Nopeasti vaihdoin vielä omatkin vaatteet ja siirryin aamupalan tekoon. Venla ja Vanessa hääräs leikkimatolla sillä välin.

Klo 9.00 oltiin saatu syötyä aamupala. Vanessa nukahti leikkimatolle pienille aamu-unille. Venlan kanssa tyhjättiin ja täytettiin tiskaria. Siivoilin samalla vähän keittiötä. Kävin letittämässä hiukseni sekä Venlan kanssa käytiin hammaspesulla.

Klo 10.15 Vanessa heräsi, ja olikin jälleen vaipan vaihdon ja syötön aika. Venla hääräs oman huoneen ja olkkarin välillä, levitti lelujaan, kävi välillä pusuttelemassa Vanessaa, sai muutamat kilarit ja rakenteli palikoilla. Vanessa seuraili Venlan touhuja.

Klo 11.30 laitoin Vanessan partsille nukkuun vaunuihin. Venlan kanssa mentiin syömään lounasta, jonka jälkeen yhdessä katseltiin Viaplaysta uutta lasten leffaa - Doria etsimässä.Klo 14.45 Venla sammahti kesken leikkimisen säkkituoliin. Tyhjäsin ja viikkailin sillä välin tellingiltä kuivia vaatteita pois. Pian miäskin saapui töistä kotiin.

Klo 15.45 Vanessa heräs päikyiltä. Syötin ja vaihdoin vaipan, jonka jälkeen me muut päästiin syömään päivällistä. 

Klo  17.00 katseltiin vähä telkkaria ja höpsöteltiin likkojen kanssa. Kirjottelin kauppalappua, miäs selaili nettiä ja Venla touhus omiaan. Vanessa nukkui välillä taas pienet unet.

Klo 18.30 lähdin käymään kaupassa pikasesti ja kotiin tultuani laitettiin likat ja itsemme vuoroin pesulle. Miäs touhus Vanessan kanssa, sillä välin tein Venlalle iltapalaa. Miäs vähän jelppas toisella kädellä Venlaa, kun äiti ei saa auttaa silloin kun iskä on kotona. Neiti mikä neiti. Tein siinä samalla myös miähelle eväitä valmiiks töihin.

Klo 21.00 hammaspesun kautta Venla saatiin nukkuun ja miäs teki meille iltapalaa sillä välin kun itse toimin taas ruokabaarina. Jakson verran Temptation Islandia ja meitäkin nukkumatti alkoi kutsua.Tässä meidän yksi normipäivä jälleen.

Ei kommentteja: