lauantai 25. helmikuuta 2017

Äitiyspakkaus 2016

Tää postaus on jääny roikkuun luonnoksiin jo useemmaks kuukaudeks. Mutta eniveis, oli taas pienoinen joulu, kun pääsi penkoon äitiyspakkausta. Oli siinä se pieni jännitys ja fiilis, kun pääsi hipelöimää pienen pieniä vaatteita. Ja se tunne, että onko ne alkuunsa todellakin niin pieniä immeisiä. 

Omaan silmään pakkauksen vaatteiden värit on tummempia ja räväkämpiä, kuten myös kuosit verrattuna siihen pakkaukseen joka Venlasta saatiin. Uusina juttuina pakkaukseen oli tullut kuumemittari, lanoliini-voide, talkki ja unipupu. Samoin toppahaalarin saa muunneltua pussiksi.
Se mitä jäin kaipaamaan mitä Venlasta saadussa pakkauksessa oli, mutta tässä ei, niin talvihattu. Piti käydä ihan Kelan sivuilta tarkastamassa, että puuttuuko se meiän paketista, vai eikö oikeasti mukana ole mitään talvilätsää. Ja ei ole, mukana tulee vain ohut puuvillamyssy. Sinänsä aika jännä, kun muutoin tulee koko ulkovaatevarustus. No periaatteessa me ei sitä tarvita, kun Venlan jäljiltä on kaikki neuleet ja vaatteet tallessa, mutta mites ne muut?
Tajusin jälkeenpäin, että kuvista jäi uupuun makuupussi, vaikka vieressä kasassa odotti kuvausta. Voi mikä vatipää! Myös lorukirja ja unipupu jäi kuvaamatta, ne kun Venla ehti inventoimaan heti itselleen jemmaan. Sisäänajaa ja tekee laadunvalvontaa, jotta ne voi antaa sitten pikkusiskolle.

Ei kommentteja: