keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Papu 1kk

Vaikka lähestulkoo jokaisessa vauvablogissa moni kirjottelee vauvan kuukausipostausta, on silti  huikeaa nähdä oman lapsensa kehittyvän ja kasvavan. Joten myös itse ajattelin kirjotella pienen kuukausipostauksen kuukausittain. Ensimmäinen kuukausi tuli ja meni jo, mutta se tulee nyt vähän näin jälkikäteen.

Ensimmäisen kuukauden iässä Papu:
 
Hymyilee jokaisen ruokailun jälkeen tyytyväisenä. Vaikkakin nämä hymyt ovat vielä refleksihymyjä, väläyttää Papu noin kolmen ja puolen viikon iässä sen ensimmäisen aidon hymynsä! Samoihin aikoihin myös ensimmäiset krokotiilin kyyneleet valuvat silmäkulmista.

Kannattelee päätään jo hyvin, vaikka pää vaappuu vielä kun vieteriukolla.


On löytänyt telkkarin ja tuijottaa sitä hyvinkin intensiivisesti! Ja katselisi sitä enemmänkin, jos äippä vaan antas. (iltaisin telkun kattominen vaikuttaa yöunille nukahtamiseen negatiivisesti) Seuraa muutoinkin ympäristöään tarkasti.

Piti äippää huvituttinaan. Valtavan imutarpeen takia tutti otettiin käyttöön varsin nopeasti, jonka jälkeen tissillä ollessa oikeasti syötiin eikä vaan lutkutettu ja leikitty. Myös rintakumista päästiin eroon kolmen viikon iässä.

Ei kommentteja: