perjantai 23. toukokuuta 2014

Hiusten pelastus vai ei?

Tilasin paljon puhutun, kehutun ja arvostellun MoroccanOil-hiusöljyn. Jotkut ylistävät kyseistä öljyä maasta taivaaseen ja jotkut arvostelevat sitä INCI-listan takia hintaansa nähden. Joo, kaksi ensimmäistä tuotetta listassa on silikoneja ja yksi hajuste, ja neljäntenä vasta arganöljy. Kaikkiaan INCI:ssä on lueteltuna seitsemän eri ainesosaa, joten niitä "ylimääräisiä" aineita ei kuitenkaa loppu peleissä kovinkaa montaa ole. Mutta monissa muissakin hiusöljyissä käytetään pääosin silikoneja, jotka silottavat ja antaa hiuksille kiiltoa. Ainahan se parempi hiuksille -tai ihan pelkästään iholle olisi, jos käyttäisi aitoa ja oikeaa öljyä...joten jokainen saa tehdä oman päätöksen, mitä (hius)öljyä käyttää ja käyttääkö ollenkaa.

Paketin mukana tuli kätevä pumppu!



Itse en voi vielä sanoa onko tämä tuote ihan hitti vai täysi fiasko, koska sitä olen käyttänyt vasta kerran märkiin ja kuiviin hiuksiin. Mitään ihmeempää eroa en vielä huomannu, mutta uskosin että pidemmällä käytöllä voi paremmin sanoa tapahtuuko hiuksissa mitään muutosta. Tilasin öljyn lähinnä sen takia kokeiluun, koska hiusteni latvat ovat tällä hetkellä kuin kuivaa heinää liukuvärjäyksen jäljiltä.


Olin jo jonkin aikaa haaveillu liukuvärjäyksestä, mutta en saanut aikaseksi värjäyttää hiuksiani, ennekuin näin ystäväni klipsi hiustenpidennykset, jotka hän oli värjännyt viininpunaisen sävyyn. Ja eikun tuumasta toimeen ja ihan huomaamatta istuinki jo ystäväni käsittelyssä.

Tästä se idea lähti!

Vaalennuksen jälkeen
 Ystävälläni oli juuri sopivasti koulussa työharjottelujakso läheisessä kampaamossa, joten minä joka olen tottunut käyttää markettivärejä omin käsin ja omistaessa pitkän letin, vältän kampaamoita hiustenvärjäyksissä konkurssihinnan takia, niin sain värjäyksen opiskelijahintaan! Lähtötilanne hiuksissani oli pientä juurikasvua ottamatta huomioon - täysin musta. Latvoihin tehtiin kevyt rääkki vaalennus, jotta haluamani väri saataisiin latvoihin.


Lila "väripommi" testattuna
Lopputuloksesta tuli inahen liian punainen, joten ostin IdHair Colour bombin sävyttävän hoitoaineen, värinä crazy violet. Tällä olen saanut haluamaani lilan sävyä latvoihin. Mutta sain kuitenkin sen haaveilemani liukuvärjäyksen...ja kuivat latvat... Joten jos tuo öljy todella toimii, niin sen tulee myös huomaamaan.

Sisävalaistuksessa kuvattuna

Ulkona kuvattuna

Ei kommentteja: