torstai 27. helmikuuta 2014

Talviloma

Viime viikko oli miähen talvilomaviikko, joten pidin myös itse sellaisen - tosin palkattoman. Itselläni oli torstaina 23-vuotis synttärit, joten miäs vei minut Tallinnan risteilylle. Mahdollisuus oli päästä myös käymää maissa, mutta siinä vaiheessa kun laiva oli lähdössä takaisin Helsinkiin, niin heräilimme vasta. Saimme viettää kahdenkeskeistä aikaa laivalla syöden - ja noh, vähä juodenki. hihi. Alunperin tarkotuksena lomaviikolla oli repiä edes makkarista (ja mielellään eteisestäkin) boorditapetit pois ja maalata seinät uusiks. Nuo seinät kun on vuorattu lasikuitutapetilla, niin kumpikaan ei kovinkaa innoissaa ole repimässä niitä irti, joten uudet maalit vaan päälle. Entisen omistajan värimaailma on sen verran kirkuva, että muutosta miähen piti tehdä seiniin jo nelisen vuotta sitten ostaessaan kämpän, mutta tiiättehän . . . miähet. "Niihin tottuu ajan kanssa" (minen ainakaa totu!!) . . . No kahtellaa noita seiniä sitten uuestaa kevväämmällä . . .



Kun viime viikosta selvittiin ja launtain häistä, niin sunnuntaina käytiinkin sitten kattelemassa vielä lätkän vieraspeli Nokialla. Hävittiin. Maanantaina alkoi jälleen työt - miähellä. Piti itellänikin, mutta saikkulappua haettiin. Tässä sitä ollaan kuumeessa ja räkätaudis oltu tämä viikko, eikä loppua näy . . . Mutta jos sitä sunnuntaina selviäis jo takas töihin.


Olen viettänyt vuosi toisensa perään kahden viikon talvilomia, ihan muutamia vuosia lukuun ottamatta. Olen ollut kipeänä joko viikon ennen tai jälkeen loman. Kissat on viikkonsa viettäny aikansa vuorotellen nukkuen kyljessä tai sylissä, ikään kuin vahtien ja tarkastaen välillä. Ja jos lähteny sohvalta tai sängystä käpöttelee, niin silmät ja korvat tarkkana oltu heti perässä.



Ei kommentteja: