maanantai 21. lokakuuta 2013

Lomailua

Viime viikolla vietettii syyslomaviikkoa - ainakin näillä seuduilla, kuten myös pikkuveljeni joka vietti osan lomastaan mun luona. Onnistuin siinä samalla pitää kans vähä lomaa. Mut olipaha siinä aktiviteetin keksimistä 16-vuotiaalle, äää! No elokuva painotteiseks se kyl vähä meni. Lähinnä toimintapläjäyksiä tuli katottua, kun ne romanttiset komediat ei oikee jostain syystä napannu pikkubroidia, miks ihmees?  mää en käsitä . . . hihi . . . Yhen elokuvan olis voinu jättää väliin, tai edes kattoo sen päivänvalossa, World war z. Mun ylihyvän mielikuvituksen ansiosta pelästyin lähestulkoo jokasta rasahdusta sen jälkee. Ja mullahan niitä riittää noiden kahden kissan toimesta.


 Ja jos mulla ei olis näitä geelauksia kynsissä, niin oisin varmaa syöny ne kynsinauhoineen. Mut oli se elokuva silti hyvä, tosin aika piinaava ja jännä. Ainaki mun makuuni. Meitsi tykkää enemmä niistä, joissa rinssi tulee valkosella ratsulla ja pelastaa rinsenssan, ja sit ne elää loppuelämänsä onnellisina.

Tehtii me pikkuveljen kans silti muutaki kun katottii elokuvia yötä päivään. Yhtenä iltana pidettii pizzailta. Halusin kokeilla tehdä hitusen terveellisemmän pohjan, kun pelkkää valkosta jauhomössöö, joten rukiinen pizzapohja kokeiluun!

Tällä ohjeella sai tehtyä pellillisen:

2 dl vettä
1 pussi kuivahiivaa
2 dl ruisjauhoja
2-3 dl grahamjauhoja
1-2 tl suolaa
3 rkl oliiviöljyä

Paista täytteineen 250 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.


Pizzasta tuli tosi hyvää, ja vähä erilaista kun normisti. Tosin pikkuveljen kans todettiin, että täytteetki olis tietty voinu olla hitusen sieltä terveellisemmäst päästä, nooh eniveis. Kerrankos näin.


Ja loppukevennyksenä; tälläsiä karvamöykkyjä meille on ilmaantunu tässä muutaman päivän sisällä myyntiin. Sulosia!






1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Teet sitten mullekin kun poikkeen:)
t:tätilä