keskiviikko 11. syyskuuta 2013

7.9.2013

Edellisestä postauksesta on aikaa, huoh. Mutta ylimäärästä aikaa ei yksinkertasesti ole ollut liiemmin. Viimeiset puoltoista viikkoa meni tuosta vaan vanhemmilla kotipuolessa. Ohjelmassa oli isoveljen häät ja morsiamen polttarit, ja paljon muuta. Viikko - toisinsanoen viikonloppu - alkoi morsiamen polttareilla. Teemana oli matkailu ja otin pienen varaslähdön jo edellisenä päivänä, kun piti pakata yli viikon tavarat mukaa ja miettiä mitä kaikkea tarvin. 



Kämppä näytti lähtevältä laivalta, eikä jalanjakoa juurikaan ollut. Ja siis polttareihin takaisin.. Morsian haettiin jo illalla kotoa seuraavan päivän koitokseen. Aamulla matka alkoi Englannista, joten myös sen mukainen aamiainen oli tarjolla; pekonia, paahtoleipää, mansikoita ja teetä. Tästä lähdimme eteenpäin ja morsiamen silmät sidottiin, jotta ei näe mihin määränpäähän päädymme.


Matka jatkui Amerikkaan, kun pääsimme opettelemaan riverdancea, hyvällä nesteytyksellä tietysti. Tanssitunnin loputtua päädyimme pienen ohjelmanumeron jälkeen Espanjasta piknikille Ranskaan. Tankkasimme mahat täytee patongeilla, salaattilla ja croisanteilla, josta suunnistimme pelaamaan minigolfia Skotlantiin, joka oli itselleni täysin uusi kokemus. 


Lunkisti läpi. Ja nesteytystä. Illansuussa teimme kiertoajelun Suomeen morsiussaunaan ja siitä Italiaan syömään mahan täydeltä hyvää pizzaa.


Olkihattu, passipussi...suomalainen turisti

Kun viikonlopusta selvittiin oli aika alkaa laittaa morsianta hääkuntoon. Sokerointia, koemeikin tekoa, kulmien nyppimistä, lisää koemeikkejä, kasvohoitoa ja lisää koemeikkiä. Viikko siinä vierähti nopeasti morsianta tuunaillen ja viimeisten koristeiden teossa ja juhlapaikan koristelussa. Ja vihdoin koitti se päivä, jota oltiin suunniteltu ja odotettu puoltoista vuotta. Päivä alkoi herätyksellä kello kuusi aamulla. 


Sillä välin kun morsian oli hääkampauksen laitossa oli itselläni hyvää aikaa meikata ja laittaa omat hiukset. Tämän jälkeen vuorossa oli morsiamen meikin teko ja heti perään vielä äireen meikkaus. Nopeasti kello läheni jo yhtätoista ja oli aika lähteä kuvauspaikalle, jossa hääpari kuvattiin ennen vihkimistä kaason, morsiusneitojen, bestmanin ja sulhaspojan kanssa. Isoveli ja "uusi systeri" sanoivat tahdon viimein 7.9.2013 <3



Ei kommentteja: